Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Nieuw! SkinPen behandeling

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Maak nu kennis met de SkinPen, het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld! Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen en poriën verfijnen. De SkinPen is ontwikkeld in Amerika. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE 2 klasse en een ISO13485 certificaat. Daarmee onderscheidt dit microneedling systeem zich van alle andere microneedling systemen. Daarbij heeft de SkinPen speciale naaldcartridges, een zeer hoge kwaliteit van de naalden en een verbeterde technologie. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan. 

Wat is een SkinPen behandeling?
Met de SkinPen microneedling worden door middel van kleine, steriele naaldjes microkanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Door deze microkanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Er komen groeifactoren vrij. Deze groeifactoren zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt hierdoor steviger en de huidteint egaler, frisser en stralender. Ook (acne)littekens verminderen.

Hoe ziet een behandeling met de SkinPen eruit?
Voorafgaand aan een behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd en gedesinfecteerd. De huid wordt ingesmeerd met het Skinfuse Lift HG serum, vervolgens bewegen we de pen in verschillende richtingen over de huid. De behandeling voelt licht scherp aan. De huid wordt nabehandeld met een extra laag van het Lift HG serum en u gaat met 2 huidverzorgingsproducten en thuiszorgadviezen naar huis.

Wanneer kies je voor een SkinPen behandeling?
– (acne) littekens
– acne
– rosacea
– fijne lijntjes
– pigmentvlekken
– doffe/ grove huid
– striae
– huidveroudering
– rokershuid
– voor algehele huidverbetering

Na een behandeling
Na een SkinPen behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen. De huid kan droog en strak aanvoelen en licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de huid zich aan het vernieuwen is. De behandeling heeft een korte herstelperiode. Na de behandeling ontvangt u 2 nazorgproducten om het herstel te bevorderen. Dit is in de prijs inbegrepen.

Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4-6 weken.

Een SkinPen behandeling kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar bij de indicatie acne(littekens). De vergoeding komt uit het aanvullende pakket. Vraag uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

De kosten van de behandeling zijn €195 per behandeling.

Een kuur van 3 behandelingen: €525 (€175 per behandeling).

Een kuur van 6 behandelingen: €900 (€150 per behandeling).


Gepost in
mm

admin

Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen. Verder houd ik me ook bezig met huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen.

Leave a Comment