Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid, maakt haar mooi glad en zorgt voor een frisse uitstraling. De behandeling is pijnloos, effectief en geeft snel resultaat. Door middel van deze behandelmethode worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd en de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht aan. Ook stimuleert de behandeling de aanmaak van collageen en elastine, wat de huid verstevigd. Tijdens de behandeling worden er producten gebruikt met een hoge concentratie aan werkstoffen.

Deze behandeling is zeer geschikt voor de rijpere huid (huidveroudering), acnelittekens, littekens, huidverbetering, grove/ ruwe huid, zonbeschadigde huid en ook de donkere huid kan veilig behandeld worden. Na de behandeling wordt een kalmerend en herstellend masker aangebracht.

Duur behandeling: 45 minuten

Kosten: €60,- (incl. dieptereiniging van de huid, hyaluronzuurserum en herstellend masker)

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis consult?

Bel: 0610064182 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Gepost in
mm

Joan van Sterkenburg

Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen. Verder houd ik me ook bezig met huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen.

Laat een reactie achter