Huidtherapie van Sterkenburg wordt door patiĂ«nten beoordeeld met een 9,5! đŸ„ł

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Huidveroudering

Vanaf ons 25e jaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zich aan te dienen. Eerst verschijnen er fijne lijntjes, maar in de loop van de tijd kunnen rimpels en volumeverlies zichtbaar worden.

Wat veroorzaakt huidveroudering?

Ook kan de huid een minder egaal aanzien krijgen, bijvoorbeeld door zonschade of pigmentvlekken. Onze huid wordt om verschillende redenen ouder. Niet al deze redenen kunnen worden vermeden of veranderd. Maar we kunnen huidveroudering tot op zekere hoogte wel beheersen. Dit kunnen we doen door het gezonder, sterker en steviger maken van de huid.

Behandeling & Therapie

Voor huidveroudering zijn verschillende behandelmogelijkheden mogelijk, afhankelijk van uw huidconditie en levensstijl. Ook therapeutisch productadvies is een belangrijke aanvulling. Hieronder staan enkele veel voorkomende behandelmogelijkheden.

Behandelplan op maat



Microneedling

Met medisch micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT)
Medische microneedling wordt uitgevoerd met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.



Peeling

Een peeling heeft het vermogen diep in de huid te dringen en de huidstructuur te verbeteren. Het stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Er zijn diverse soorten peelings. Ze kunnen oppervlakkig of diep werken. Er zijn bijvoorbeeld peelings op basis van melkzuur, salicylzuur, fruitzuur, kruiden, trichloorazijnzuur of glycolzuur. Een peeling verweekt de dode huidlaag en laat deze versneld afschilveren. De huid wordt zo gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. Een peeling polijst, maakt zacht en glad. De behandeling is zeer geschikt voor de rijpere huid, rokershuid, pigmentvlekken of als boostbehandeling van de huid. Voor het beste resultaat wordt een peeling als kuurbehandeling gegeven. Bijvoorbeeld 6 behandelingen om de 2 Ă  3 weken. De huid zal na de behandeling zachter aanvoelen, wordt minder vochtarm, krijgt haar natuurlijke glans terug, wordt zichtbaar stralender en fijner van structuur. Ook fijne lijntjes verminderen.



Vergoeding door je zorgverzekeraar

Meerdere behandelingen zoals acnétherapie en littekentherapie die onze praktijk biedt worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van je polis. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Huidtherapie wordt deels vergoed uit de basisverzekering en deels uit je aanvullende pakket. De zorgverzekeraar kan je precies vertellen of de behandeling binnen je zorgverzekeringspakket wordt vergoed of niet.  

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06 - 10 06 41 82

Uiteraard ben je altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek.
Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor jou mogelijk is.

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapie van Sterkenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Nieuws, Acties, Tips en Artikelen

Regelmatig plaatsen we artikelen op de site met informatie  over (nieuwe) behandelmethodes, product innovaties en leuke kortingen op huidproducten. Als je je e-mail adres doorgeeft, krijg je automatisch het laatste nieuws in je inbox.    

11 + 9 =