Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Huidtherapie van Sterkenburg wint Qualiview Zorgverlener Award 2018!

Huidtherapie van Sterkenburg wint Qualiview Zorgverlener Award 2018 in de categorie de door de klant Meest aanbevolen Huidtherapiepraktijk van Nederland!

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. Bij de awards draait het om het oordeel van de cliënt over de zorgverlener. De prijzen werden uitgereikt voor de beroepsgroepen fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie. Ik mocht deze dag de award voor meest aanbevolen Huidtherapiepraktijk van Nederland in ontvangst nemen! Wat voel ik me vereerd, dankbaar en hartstikke trots natuurlijk. Wat is dit een mooie erkenning van mijn cliënten.

Het winnen van de award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk één van de onderdelen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt. Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Patiëntenfederatie Nederland.

2018 is tevens het jaar dat ik mijn werk als huidtherapeut precies 10 jaar uitvoer. Een mooier cadeau voor dit jubileum had ik niet kunnen wensen! Bedankt voor jullie waardering!

Joan van Sterkenburg

Gepost in
mm

Joan van Sterkenburg

Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen. Verder houd ik me ook bezig met huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen.

Laat een reactie achter