Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Ouderdomswratten

Ouderdomswratten zijn goedaardige gezwelletjes van de huid. De wratten zijn meestal eerst geelachtig en verkleuren later bruin tot zwart. Ze voelen vaak ruw aan. Ze komen vooral voor bij mensen ouder dan 40 jaar en de voorkeurslocaties zijn het gezicht, de borst, de buik en de rug. Er zijn verschillende behandelmogelijkheden om ouderdomswratten aan te pakken.

Cryotherapie

Cryotherapie is de behandeling waarbij een ouderdomswrat wordt bevroren. Dit doen we met vloeibaar stikstof. Door het bevriezen sterft het ongewenste huiddeel af en komt er nieuwe, gezonde huid voor in de plaats. Wij behandelen met de CryoPen. Dit is een apparaatje waar we zeer precies mee kunnen behandelen, tot op de millimeter nauwkeurig. Gezonde huid wordt dus niet meebehandeld. Dit zorgt voor minder ongemak, pijn en een mooiere genezing. De behandeling duurt ook maar enkele seconden.

Coagulatie

Bij coagulatie gebruiken we een klein naaldje dat warm wordt. Hierdoor kunnen we de ouderdomswrat verhitten. Dit gebeurt zeer precies. De ouderdomswrat verschrompeld en laat (soms na een paar dagen) los. Er komt een korstje op de huid, dat vanzelf zal genezen.

KWALITEITSREGISTER

Huidtherapie van Sterkenburg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

kwaliteitsregister@2x

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL 06 - 10 06 41 82

Uiteraard bent u altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek. Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor u mogelijk is.