Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Littekens

Veel mensen hebben wel ergens op hun huid een litteken. Sommige littekens zijn vooral zichtbaar storend en andere littekens kunnen ook klachten van pijn, jeuk en functieverlies geven.

De behandeling van littekens kan om medische of cosmetische redenen plaats vinden. Hierbij is het soort litteken, uw huidtype en medische achtergrond van belang. Tijdens een consult kan er in overleg met u een persoonlijk behandelplan worden opgesteld.

Microneedling therapie

Minuscule naaldjes van chirurgisch staal maken kleine kanaaltjes in de huid. De huid zal door het ontstaan van de kanaaltjes gestimuleerd worden om zichzelf te herstellen. Er komen groeifactoren vrij, hierdoor gaat de huid nieuw collageen en elastine aanmaken. Hierdoor kunnen littekens verminderen en soepeler worden.

Littekentherapie d.m.v. massage

Door het toepassen van speciale massagetechnieken kunnen we de doorbloeding van de huid stimuleren, afvalstoffen worden beter afgevoerd en het litteken zal soepeler en zachter worden. De elasticiteit van de huid verbetert. Een pijnlijk en trekkerig litteken zal weer beter aanvoelen en minder klachten geven.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Littekenbehandelingen worden soms geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw verzekeringspakket. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

KWALITEITSREGISTER

Huidtherapie van Sterkenburg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

kwaliteitsregister@2x

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL 06 - 10 06 41 82

Uiteraard bent u altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek. Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor u mogelijk is.