Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Acnelittekens

Alle vormen van acne kunnen leiden tot littekens. Hoe dieper de ontsteking, hoe meer kans op littekens. Ook onbehandeld acne kan littekens achterlaten. Vaak ontstaan de littekens ook door aan puistjes te krabben of ze verkeerd uit te knijpen. Acnelittekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden, afhankelijk van het soort litteken. Bijvoorbeeld door middel van peeling of microneedling. Zo kunnen littekens minder zichtbaar gemaakt worden, of zelfs verdwijnen.

Peeling

Een peeling is een behandeling met zuren. De zuren kunnen de bovenste huidlaag oplossen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De huidconditie verbetert en de huid wordt gladder en egaler.

Microneedling therapie

Minuscule naaldjes van chirurgisch staal maken kleine kanaaltjes in de huid. De huid zal door het ontstaan van de kanaaltjes gestimuleerd worden om zichzelf te herstellen. Hierdoor gaat de huid nieuw collageen en elastine aanmaken, waardoor littekens verminderen. Het huidreliƫf verbetert, de huid wordt gladder en egaler.

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Behandeling van acnelittekens in het gelaat worden vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Acnetherapie zit in het aanvullende verzekeringspakket. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

KWALITEITSREGISTER

Huidtherapie van Sterkenburg is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

kwaliteitsregister@2x

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN? BEL 06 - 10 06 41 82

Uiteraard bent u altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek. Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor u mogelijk is.