Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Een mooie, gezonde huid met microneedling

Microneedling is een zeer effectieve behandeling voor:

  • Huidverbetering
  • Grove huidstructuur
  • Acne (littekens)
  • Littekens
  • Huidveroudering (fijne lijntjes)
  • Grove poriën
  • Rokershuid

Hoe werkt het?

De Enterpen maakt door middel van minuscule naaldjes allemaal microscopisch kleine kanaaltjes in de huid, tot wel 900 per seconde. De huid wordt op deze manier geactiveerd en in staat gesteld om op een natuurlijke manier te herstellen. Het bindweefsel in de huid wordt geprikkeld en er komen groeifactoren vrij. Zo wordt er gezorgd voor de aanmaak van collageen en elastine (die zorgen voor de stevigheid van de huid).

De huid wordt na enkele behandelingen steviger en gladder. Ook zullen (acne) littekens verminderen en de huid zal mooier en egaler worden. Kortom een goede boost behandeling voor de huid!

We kunnen zowel de gezonde als de problematische huid op een veilige en effectieve manier behandelen. Multi inzetbaar dus! En wist u dat deze behandeling ook voor vergoeding door de zorgverzekeraar in aanmerking kan komen? Dit is o.a. het geval bij acne (littekens).

Bovendien profiteert u bij Huidtherapie van Sterkenburg van een mooie korting:

In een kuur van 6 behandelingen krijgt u de laatste behandeling t.w.v. €90,- helemaal gratis!

Meer informatie of een vrijblijvende consultafspraak maken? Bel: 0610064182 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Gepost in
mm

Joan van Sterkenburg

Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen. Verder houd ik me ook bezig met huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen.

Laat een reactie achter