Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar [email protected]

Boost your skin zomer actie

Goed verzorgd en met een stralende huid de zomer door? Het kan! En in de maanden juli en augustus ook nog eens met een leuke korting!

3 behandelingen + dagcrème normaal €210 nu €180!

Wat krijg je?

  • 1x nanodermabrasie behandeling: polijst de huid, maakt egaler en geeft een frisse glans. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot celvernieuwing. Je huid voelt na de behandeling direct zacht en fris aan. Werkstoffen uit producten worden beter opgenomen.
  • 2x peeling: Een peeling kan diep in de huid dringen en de huidstructuur  verbeteren. Het stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Een peeling verweekt de dode huidlaag en laat deze versneld afschilveren. De huid zal na de behandeling zachter aanvoelen, wordt minder vochtarm en krijgt haar natuurlijke glans terug. In de zomermaanden gebruiken wij peelings geschikt voor het (zonnige) seizoen.
  •  Dagcrème met spf 30. Deze anti-age zonbescherming met hyaluronzuur  heeft een hydraterende, lichte en niet-vette structuur. Naast de effectieve UVA/UVB filters beschermt het natuurlijke antioxidant Licochalcone A de huidcellen in de diepere huidlaag tegen vrije radicalen.

Afspraak maken? Mail naar [email protected] of bel/
whatsapp naar 06-10064182.

Gepost in
mm

Joan van Sterkenburg

Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen. Verder houd ik me ook bezig met huidverbeterende en huidverzorgende behandelingen.

Laat een reactie achter