Huidtherapie van Sterkenburg wordt door pati√ęnten beoordeeld met een 9,5! ūü•≥

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Acne littekens

Alle vormen van acne kunnen leiden tot littekens. Hoe dieper de ontsteking, hoe meer kans op littekens.

Wat is de oorzaak van acne littekens?

Alle vormen van acne kunnen leiden tot littekens. Hoe dieper de ontsteking, hoe meer kans op littekens. Ook onbehandeld acne kan littekens achterlaten. Vaak ontstaan de littekens ook door aan puistjes te krabben of ze verkeerd uit te knijpen. Acnelittekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden, afhankelijk van het soort litteken. Bijvoorbeeld door middel van peeling of microneedling. Zo kunnen littekens minder zichtbaar gemaakt worden, of zelfs verdwijnen.

Behandeling & Therapie

Acnelittekens kunnen op verschillende manieren behandeld worden, afhankelijk van het soort litteken. Bijvoorbeeld door middel van peeling of microneedling. Zo kunnen littekens minder zichtbaar gemaakt worden, of zelfs verdwijnen.

Behandelplan op maat

ÓĀí

Peeling

Een peeling is een behandeling met zuren. De zuren kunnen de bovenste huidlaag oplossen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. De huidconditie verbetert en de huid wordt gladder en egaler.

ÓĀí

Microneedling therapie

Minuscule naaldjes van chirurgisch staal maken kleine kanaaltjes in de huid. De huid zal door het ontstaan van de kanaaltjes gestimuleerd worden om zichzelf te herstellen. Hierdoor gaat de huid nieuw collageen en elastine aanmaken, waardoor littekens verminderen. Het huidreli√ęf verbetert. De huid wordt gladder en gezonder waardoor er minder snel opnieuw acne ontstaat.

ÓĄÄ

Vergoeding door je zorgverzekeraar

Meerdere behandelingen zoals acnétherapie en littekentherapie die onze praktijk biedt worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar, afhankelijk van je polis. De vergoedingen verschillen per verzekeraar. Huidtherapie wordt deels vergoed uit de basisverzekering en deels uit je aanvullende pakket. De zorgverzekeraar kan je precies vertellen of de behandeling binnen je zorgverzekeringspakket wordt vergoed of niet.  

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06 - 10 06 41 82

Uiteraard ben je altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek.
Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor jou mogelijk is.

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapie van Sterkenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Nieuws, Acties, Tips en Artikelen

Regelmatig plaatsen we artikelen op de site met informatie  over (nieuwe) behandelmethodes, product innovaties en leuke kortingen op huidproducten. Als je je e-mail adres doorgeeft, krijg je automatisch het laatste nieuws in je inbox.    

12 + 3 =