Huidtherapie van Sterkenburg wordt door patiënten beoordeeld met een 9,5! 🥳

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Nieuw! SkinPen behandeling

Geschreven door Joan

Hi, ik ben Joan van Sterkenburg. Mijn praktijk, Huidtherapie van Sterkenburg, is sinds 2008 gevestigd in het Gezondheidscentrum van Linschoten. Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. In mijn praktijk richt ik me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen.

De huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Maak nu kennis met de SkinPen, het eerste FDA goedgekeurde medische microneedling systeem ter wereld! Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen en poriën verfijnen. De SkinPen is ontwikkeld in Amerika. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medische CE 2 klasse en een ISO13485 certificaat. Daarmee onderscheidt dit microneedling systeem zich van alle andere microneedling systemen. Daarbij heeft de SkinPen speciale naaldcartridges, een zeer hoge kwaliteit van de naalden en een verbeterde technologie. Voor het behalen van het FDA keurmerk heeft de SkinPen 90 validatietesten moeten doorstaan.

Wat is een SkinPen behandeling?
Met de SkinPen microneedling worden door middel van kleine, steriele naaldjes microkanaaltjes in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog. Door deze microkanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid geactiveerd. Er komen groeifactoren vrij. Deze groeifactoren zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt hierdoor steviger en de huidteint egaler, frisser en stralender. Ook (acne)littekens verminderen.

Hoe ziet een behandeling met de SkinPen eruit?
Voorafgaand aan een behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd en gedesinfecteerd. De huid wordt ingesmeerd met het Skinfuse Lift HG serum, vervolgens bewegen we de pen in verschillende richtingen over de huid. De behandeling voelt licht scherp aan. De huid wordt nabehandeld met een extra laag van het Lift HG serum en u gaat met 2 huidverzorgingsproducten en thuiszorgadviezen naar huis.

Gerelateerde onderwerpen

Weg met pigmentvlekken!

Weg met pigmentvlekken!

Het is volop zomer geweest in Nederland. En ondanks dat je je misschien goed hebt ingesmeerd tegen de zon kunnen ze...

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06 - 10 06 41 82

Uiteraard ben je altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek.
Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor jou mogelijk is.

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapie van Sterkenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Share This