Huidtherapie van Sterkenburg wordt door patiënten beoordeeld met een 9,5! 🥳

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Wat doet de huidtherapeut?

Geschreven door Joan

Hi, ik ben Joan van Sterkenburg. Mijn praktijk, Huidtherapie van Sterkenburg, is sinds 2008 gevestigd in het Gezondheidscentrum van Linschoten. Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. In mijn praktijk richt ik me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen.
î‚Ś

De huidtherapeut is voor iedereen die geen risico’s wil lopen met zijn huid!

Huidtherapeut. Soms nog een onbekend begrip in huidzorgland. Waar de nieuwe termen en beroepen je soms om de oren vliegen! In deze blog wil ik duidelijkheid scheppen over ons mooie vak, omdat je huid de beste zorg verdient!

De huidtherapeut is een paramedicus die de mens met een huidzorgvraag ondersteunt en behandelt. Dit kan iemand zijn met een gezonde, zieke of beschadigde huid. De vraag kan medisch of cosmetisch zijn. Wij vinden het belangrijk dat je in goede handen bent, de best mogelijke huidzorg mag verwachten en eerlijke adviezen krijgt.

Het beroep huidtherapeut is beschermt. Dit is geregeld in de wet BIG. Je mag je niet zomaar huidtherapeut noemen. Daarvoor moet je in het bezit zijn van het HBO diploma Huidtherapie Bachelor of Health. Bij Huidtherapie van Sterkenburg hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo volg ik regelmatig bij- en nascholingen, sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Ons werkveld is breed en afwisselend. Mensen van van jong tot oud en van medisch (zoals acne, littekens en overbeharing etc.) tot cosmetisch (huidverbetering, verwijderen van pigmentvlekken etc.). Daarnaast kan door een preventief bezoek aan de huidtherapeut een ​huid​probleem of verergering daarvan voorkomen worden. Door bijvoorbeeld de juiste preventieve maatregelen, zelfcontrole en productadvies.

​Ik wil graag het verschil maken en je helpen​ (nog)​ lekker​der​ in je vel te zitten​. Vragen of een afspraak maken? Je bent van harte welkom!​

Gerelateerde onderwerpen

4 vragen over zonnebrandcreme

4 vragen over zonnebrandcreme

Is één keer per dag zonnebrandcrème smeren voldoende? Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: nee. Helaas zijn...

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06 - 10 06 41 82

Uiteraard ben je altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek.
Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor jou mogelijk is.

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapie van Sterkenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Share This