Huidtherapie van Sterkenburg wordt door pati├źnten beoordeeld met een 9,5! ­čą│

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

Huidtherapie van Sterkenburg wint Qualiview Zorgverlener Award 2018!

Geschreven door Joan

Hi, ik ben Joan van Sterkenburg. Mijn praktijk, Huidtherapie van Sterkenburg, is sinds 2008 gevestigd in het Gezondheidscentrum van Linschoten. Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. In mijn praktijk richt ik me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen.
ţéî

Huidtherapie van Sterkenburg wint Qualiview Zorgverlener Award 2018 in de categorie de door de klant Meest aanbevolen Huidtherapiepraktijk van Nederland!

De Qualiview Zorgverlener Awards 2018 zijn uitgereikt. Tijdens het feestelijke event, dat op dinsdag 26 juni 2018 plaatsvond, werd bekendgemaakt welke praktijken en zorgverleners de hoogste waarderingen kregen van hun klanten. Bij de awards draait het om het oordeel van de cli├źnt over de zorgverlener. De prijzen werden uitgereikt voor de beroepsgroepen fysiotherapie, huidtherapie, oefentherapie en logopedie. Ik mocht deze dag de award voor meest aanbevolen Huidtherapiepraktijk van Nederland in ontvangst nemen! Wat voel ik me vereerd, dankbaar en hartstikke trots natuurlijk. Wat is dit een mooie erkenning van mijn cli├źnten.

Het winnen van de award heeft een waardevolle betekenis. Klantervaring is namelijk ├ę├ęn van de onderdelen die tezamen met andere indicatoren de definitie van kwaliteit maakt. Qualizorg, waar Qualiview onder valt, verzamelt op grote schaal kwaliteitsindicatoren in de Nederlandse gezondheidszorg en bedient 9.500 zorgorganisaties binnen 18 zorgmarkten. Het ervaringsonderzoek wordt gedaan via landelijk gevalideerde meetinstrumenten, met draagvlak van de beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en Pati├źntenfederatie Nederland.

2018 is tevens het jaar dat ik mijn werk als huidtherapeut precies 10 jaar uitvoer. Een mooier cadeau voor dit jubileum had ik niet kunnen wensen! Bedankt voor jullie waardering!

Joan van Sterkenburg

Gerelateerde onderwerpen

Nieuw! SkinPen behandeling

Nieuw! SkinPen behandeling

De huid in de diepte vernieuwen, z├│nder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime. Dit kan met de...

Weg met pigmentvlekken!

Weg met pigmentvlekken!

Het is volop zomer geweest in Nederland. En ondanks dat je je misschien goed hebt ingesmeerd tegen de zon kunnen ze...

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 06 - 10 06 41 82

Uiteraard ben je altijd welkom voor een geheel gratis en vrijblijvend gesprek.
Maak dus snel een afspraak om te horen wat er voor jou mogelijk is.

Kwaliteitsregister Paramedici

Huidtherapie van Sterkenburg is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Share This