Huidtherapie van Sterkenburg wordt door patiënten beoordeeld met een 9,5! 🥳

Meer informatie of direct een afspraak maken? Bel 06-10 06 41 82 of mail naar info@huidtherapievansterkenburg.nl

De praktijk

Alweer sinds 2008 ben ik met mijn praktijk gevestigd in het mooie Linschoten, nabij Woerden. De praktijk bevindt zich in in het Gezondheidscentrum van Linschoten. 

“Mijn missie? Het leveren van hoogwaardige huidzorg met een persoonlijke benadering!”

Joan van Sterkenburg

Gevestigd in Linschoten

Welkom bij Huidtherapie van Sterkenburg, praktijk voor huidtherapie en huidverbetering. Gevestigd in het Gezondheidscentrum van Linschoten, nabij Woerden.

Paramedische Zorg

De huidtherapeut is een paramedisch specialist. We behandelen mensen met een huidzorgvraag. Ons doel is het opheffen, voorkomen of verminderen van een huidaandoening. 

Nazorg en Advies

Voor, tijdens en na behandelingen worden er adviezen gegeven. Ze zijn bedoeld ter voorkoming of herhaling van een huidklacht. Ons doel is jou zo zelfstandig mogelijk lekker in je vel te krijgen én te houden.

Vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een vrijblijvend consult worden je klachten/ wensen uitgebreid besproken. In overleg met jou wordt een passend behandelplan opgesteld.

Hoogwaardige producten

We werken met hoogwaardige producten. Deze kunnen ook voor thuis geadviseerd worden ter ondersteuning van een behandeling.
 

Samen naar een beter huid

Een goede samenwerking is onmisbaar, want samen streven we stap voor stap naar een betere huid.

Veel mensen worden dagelijks geconfronteerd met hun huidaandoening.

Het beroep huidtherapeut is een mooi en dankbaar beroep. Veel mensen worden dagelijks geconfronteerd met hun huidaandoening. Voor sommige mensen is hun huidprobleem cosmetisch storend, anderen kunnen daarbij ook last hebben van jeuk, pijn of vochtophopingen. Niet zelden schamen mensen zich voor littekens, pigmentverschillen of overbeharing. Dit is allemaal het terrein van de huidtherapie. Ik heb de paramedische HBO studie Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht. Ik richt me zowel op paramedische als cosmetische behandelingen.